Inspiratie

Onder het moto:’Internet uw bron van inspiratie’, dacht ik bij mezelf: misschien is het wel eens tof om een aantal foto’s die ik al de hele tijd staan heb op mijn pc (en van het internet ‘geplukt’ heb) , te delen met de rest van de wereld.
De eerste foto heb ik bewaard omdat het het meest duidelijke gevoel weergeeft van waar we in ons huis naartoe willen, namelijk een "open feeling". Geen grote ruimte waar het gevoel krijgt dat de in de eetzaal van de school zit, maar een boven- en beneden verdiep dat een gezellig en huiselijk sfeer geeft. En dat op dezelfde moment de verschillende leefruimten onverbiddelijk met mekaar verbinden tot 1 geheel.
Foto 2, 3 en 4 zijn de mogelijk oplossingen die we zochten voor de muur die living en keuken (zie plannen) van elkaar scheid. Met de cassette open haard (die langs 2 kanten zichtbaar is) was het niet gemakkelijk om alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk op te lossen.
De 5de foto heb ik dan weer op mijn pc-bewaard omdat de betonnen paal mee in onze plannen was opgenomen om de overgang tussen 'oud en nieuw' zo sterk en stabiel mogelijk te maken. Deze zal ook voor een breekpunt in de ruimte zorgen.
Foto 6: de grote ramen die buiten met binnen verbinden, was het gene waar we lang naar hebben gezocht. Dus liefde op het eerste zicht!
Foto 7: we zochten naar een open (en strakke), maar functionele keuken waar ook kon gegeten worden. Deze viel meteen in de smaak.
Foto 8, 9 en 10 geeft het beste weer waar we met de badkamer naartoe willen. Een ruime (open) ruimte met een tussen wand dat langs 2 kanten benut wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten